Miro Vysocansky – Huisartsenpraktijk Maasmedics – Maastricht
Huisartsenpraktijk Maasmedics
Roserije 51 6228DH
Maastricht
Spoed toets 1

Miro Vysocansky

Huisarts
Beschikbare dagen:
  • Donderdag

Mijn naam is Miro Vysocansky, maar mijn patiënten kennen mij als “Dokter Miro”. In Utrecht geboren en deels in Duitsland opgegroeid, kunnen patiënten altijd bij terecht voor consulten in het Duits en Nederlands. Daarnaast spreek ik nog Engels, Frans en een gebrekkig woordje Bahasa (Indonesisch).
Ik werk sinds 2018 als arts en heb in de afgelopen jaren zowel binnen de spoedeisende zorg (SEH en Ambulance) gewerkt als ook binnen het ziekenhuis bij de Interne geneeskunde en de Ouderengeneeskunde. De veelzijdigheid van het huisartsen vak heeft mij uiteindelijke dusdanig aangesproken, dat ik de specialisatie tot huisarts heb gevolgd. Patiënten kunnen bij mij terecht voor alle vragen binnen de huisartsengeneeskunde en uiteraard ook voor chirurgische behandelingen.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de racefiets te vinden in het mooie heuvelland of volop bezig met klussen aan het thuisfront. Daarnaast geef ik sporadisch onderwijs aan geneeskunde studenten en huisartsen.

Vanaf September 2023 zal ik het team van Maasmedics komen versterken. Ik kijk ernaar uit om uw als (waarnemend) huisarts van dienst te kunnen zijn.

Terug naar overzicht