Ellen Schoorel
Huisartsenpraktijk Maasmedics
Roserije 51 6228DH
Maastricht
Spoed toets 1

Ellen Schoorel

Huisarts
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Donderdag

Consult mogelijkheden in het Nederlands en Engels

Ik kom oorspronkelijk uit Lelystad en ben na mijn studie in ‘het zuiden’ gebleven. Ik ben getrouwd met Siamack, we  hebben samen twee dochters.

Mijn brede interesses hebben geleid tot mijn keuze voor het prachtige en veelzijdige huisartsenvak. Ik heb voeding&gezondheid gestudeerd en heb aansluitend de opleiding tot arts-klinisch onderzoeker gevolgd in Maastricht. In deze opleiding werd ik opgeleid tot zowel arts als wetenschapper. Ik heb erna dan ook een tijd promotie-onderzoek gedaan en afgerond. Dit onderzoek ging over ‘samen beslissen’ en kwaliteit van Nederlandse verloskundige zorg. Mijn werk als onderzoeker heb ik gecombineerd met werk als arts bij de interne geneeskunde. Hierna heb ik de 3-jarige specialisatie-opleiding tot huisarts gevolgd. Deze voorervaring heeft mij gemaakt tot een all-round huisarts met extra affiniteit met voedingsvraagstukken, gynaecologische problematiek, interne geneeskunde (hormoonhuishouding, infecties, cardio-vasculair risicomanagement) én samen beslissen!

Ik vind huisartsgeneeskunde een prachtig vak. Het is bijzonder om een ‘familie-dokter’ te mogen zijn en mensen in de verschillende fases van hun leven te begeleiden. Ik geloof in persoonsgerichte, duurzame en vernieuwende zorg. Ik vind het belangrijk dat mijn patiënten zich serieus genomen voelen en om beslissingen samen te nemen.

U bent van harte welkom op de praktijk!

BIG-nummer 19915159701

 

 

 

Terug naar overzicht