Praktijknieuws
Huisartsenpraktijk Maasmedics
Roserije 51 6228DH
Maastricht
Spoed toets 1

Praktijknieuws

Nieuwe collega

Per 1-9-2023 start Miro Vysocansky bij ons als vaste waarnemend huisarts. Miro brengt brede medische kennis mee en heeft een echte talenknobbel. Hij is er op donderdagen. Welkom Miro!

 

Afscheid dr Broen

Per juni 2023 is dr Broen niet meer werkzaam bij ons in de praktijk omdat haar andere taken zijn uitgebreid. We danken haar heel erg voor haar inzet en betrokkenheid bij Maasmedics.

 

Huisarts in opleiding

Met ingang van 1-3-2023 is Drs G Vossen werkzaam in onze praktijk als huisarts-in-opleiding. Deze werkzaamheden vinden plaats in samenwerking met de Huisartsopleiding van de Universiteit Maastricht. U kunt via de assistente een afspraak maken voor het spreekuur van dokter Vossen.

 

Sluitingsdagen

Op de volgende dagen is de praktijk gesloten: 10 april (Pasen), 27 april (Koningsdag), 18 mei (Hemelvaart), 29 mei (Pinksteren). De huisartsenpost is die dag bereikbaar voor acute spoed. https://hapmaastricht.nl


Nieuwe collega’s

Per 13-2-’23 is Nynke Vrinten bij ons gestart als doktersassistente. Nynke heeft momenteel een tussenjaar van haar geneeskundestudie. Welkom Nynke!

Per 9-1-’23 is Caroline Jacobs-Donlou bij ons gestart als praktijkmanager. Caroline helpt ons bij organisatorische zaken. Welkom Caroline!

Per 1-2-’23 start Britt van Poortvliet bij ons als psychologe. Britt heeft ruime ervaring in de GGZ. Ze komt ons team versterken op de woensdagen. Welkom Britt!

 

Gewijzigde openingstijden

Beste patiënten,

Wij hebben in onderling overleg besloten om de praktijkdeur en telefoon gesloten te houden van 13.00 tot 15.00u i.p.v 13.00 – 14.00u. Dit om al onze medewerkers de kans, tijd en rust te geven om alle administratieve zaken af te krijgen. Hieronder valt bijvoorbeeld terugbelcontacten, voorraadbeheer, zaken regelen voor onze patiënten en urines nakijken. Vanaf 15.00u staat het team dan weer voor de volle 100% tot uw beschikking.

Team Maasmedics

 

Griepcampagne

Op vrijdag 4 november zetten wij de griepvaccinaties. We zijn deze dag
alleen bereikbaar voor medische noodgevallen.
On Friday November 4th we are hosting the vaccinationprogramme. On
this day we are only available for medical emergencies.

 

Geneesmiddelen mee op reis

Op de website van het CAK vindt u of u een geneeskundige verklaring nodig heeft om uw medicatie mee te mogen nemen. Lees meer op https://www.maasmedics.nl/geneesmiddelen-mee-op-reis/

 

Uitbreiding online afspraken opties

Per 11-7-2022 worden de opties voor het maken van online afspraken weer wat verder uitgebreid. Zie voor meer informatie: https://www.maasmedics.nl/een-afspraak-maken/

 

Nieuwe collega!

Per 1-6-2022 is Sofie Broen bij ons gestart op de woensdagochtend als waarnemend huisarts.

Even voorstellen, mijn naam is Sofie Broen, ik ben huisarts en de komende periode op woensdag (extra) in de praktijk zodat we voldoende spreekuur plekken voor u hebben. Ik ben sinds 2018 huisarts en de afgelopen jaren werkzaam geweest in de regio Midden-Limburg. Sinds 2014 ben ik arts, en voor mijn specialisatie tot huisarts heb ik onder ander gewerkt als arts-onderzoeker bij bewegingswetenschappen. Ik heb affiniteit met sport en voeding, en in het algemeen een focus op gezonde leefstijl en preventieve geneeskunde. Ik heb een extra verdieping gevolgd in dermatoscopie (het bekijken van huidplekjes met een microscoop). Ook voor kleine verrichtingen of specifiek gynaecologie kunt u bij mij terecht. In mijn vrije tijd vindt u mij waarschijnlijk in de tuin met onze hondjes, of op de fiets in het Heuvelland.

 

1 juli landelijke actiedag huisarts

 

Nieuwe collega!

Per 1-4-2022 start Nabila Laaouej bij Maasmedics. Nabila is een ervaren doktersassistente en komt ons team voor vier dagen per week versterken. Zij zal onder andere werkzaam zijn aan de telefoon en in de behandelkamer. Dit betekent ook betere telefonische bereikbaarheid en uitbreiding aan opties voor afspraken in de behandelkamer op de praktijk.

Welkom Nabila!

 

Huisartsenpraktijk de Heeg gaat per 2022 door als huisartsenpraktijk Maasmedics!