Praktijknieuws
Huisartsenpraktijk Maasmedics
Roserije 51 6228DH
Maastricht
Spoed toets 1

Praktijknieuws

Griepcampagne

Op vrijdag 4 november zetten wij de griepvaccinaties. We zijn deze dag
alleen bereikbaar voor medische noodgevallen.
On Friday November 4th we are hosting the vaccinationprogramme. On
this day we are only available for medical emergencies.

 

Geneesmiddelen mee op reis

Op de website van het CAK vindt u of u een geneeskundige verklaring nodig heeft om uw medicatie mee te mogen nemen. Lees meer op https://www.maasmedics.nl/geneesmiddelen-mee-op-reis/

 

Uitbreiding online afspraken opties

Per 11-7-2022 worden de opties voor het maken van online afspraken weer wat verder uitgebreid. Zie voor meer informatie: https://www.maasmedics.nl/een-afspraak-maken/

 

Nieuwe collega!

Per 1-6-2022 is Sofie Broen bij ons gestart op de woensdagochtend als waarnemend huisarts.

Even voorstellen, mijn naam is Sofie Broen, ik ben huisarts en de komende periode op woensdag (extra) in de praktijk zodat we voldoende spreekuur plekken voor u hebben. Ik ben sinds 2018 huisarts en de afgelopen jaren werkzaam geweest in de regio Midden-Limburg. Sinds 2014 ben ik arts, en voor mijn specialisatie tot huisarts heb ik onder ander gewerkt als arts-onderzoeker bij bewegingswetenschappen. Ik heb affiniteit met sport en voeding, en in het algemeen een focus op gezonde leefstijl en preventieve geneeskunde. Ik heb een extra verdieping gevolgd in dermatoscopie (het bekijken van huidplekjes met een microscoop). Ook voor kleine verrichtingen of specifiek gynaecologie kunt u bij mij terecht. In mijn vrije tijd vindt u mij waarschijnlijk in de tuin met onze hondjes, of op de fiets in het Heuvelland.

 

1 juli landelijke actiedag huisarts

 

Openingstijden

Beste patiënten,
Vanaf 11-4-2022 heeft onze praktijk ruimere openingstijden in de middag. Dit betekent het volgende:

  • De deur is geopend vanaf 14 uur (per 11-4-2022)
  • We zijn telefonisch bereikbaar vanaf 14 uur (per 11-4-2022)

met hartelijke groeten,

Team Maasmedics


Nieuwe collega!

Per 1-4-2022 start Nabila Laaouej bij Maasmedics. Nabila is een ervaren doktersassistente en komt ons team voor vier dagen per week versterken. Zij zal onder andere werkzaam zijn aan de telefoon en in de behandelkamer. Dit betekent ook betere telefonische bereikbaarheid en uitbreiding aan opties voor afspraken in de behandelkamer op de praktijk.

Welkom Nabila!

 

Data chirurgie-spreekuur op zaterdag bekend

Één zaterdagochtend per maand is de praktijk van 9.00 tot 12.00 uur op afspraak geopend voor kleine chirurgische ingrepen. Wilt u hiervoor een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. De opties voor afspraken ziet u hier.

 

Huisartsenpraktijk de Heeg gaat per 2022 door als huisartsenpraktijk Maasmedics!