Siamack Sabrkhany
Huisartsenpraktijk Maasmedics
Roserije 51 6228DH
Maastricht
Spoed toets 1

Siamack Sabrkhany

Huisarts
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Consult mogelijkheden in het Nederlands, Engels en Farsi/Perzisch

De vele facetten van huisartsgeneeskunde hebben mij voor dit prachtige vak doen kiezen. Naast het leveren van goede zorg vind ik het belangrijk dat mijn patiënten zich gehoord voelen.

Ik ben naast huisarts ook moleculair bioloog. Ik heb zowel in de Verenigde Staten als in Nederland gestudeerd. In 2011 ben ik afgestudeerd als arts. Na het afronden van mijn geneeskunde-studie heb ik een vierjarig promotietraject voltooid waarbij ik onderzoek heb gedaan naar kanker. Door mijn onderzoekservaring heb ik geleerd om innoverend te denken. Hierdoor kijk ik breder naar gezondheid.

Na mijn PhD heb ik ervaring opgedaan bij de afdeling chirurgie in het Zuyderland Medisch Centrum. Hierna heb ik de 3-jarige specialisatie-opleiding tot huisarts gevolgd. Sinds 2016 combineer ik huisartsgeneeskunde met een functie als onderzoeker met als doel het ontwikkelen van een bloedtest voor vroegdiagnostiek van kanker. Ook ben ik graag bestuurlijk actief. Zo ben ik momenteel de district voorzitter van de artsen federatie KNMG.

Ik ben getrouwd met Ellen en wij wonen in Maastricht. Samen hebben we twee dochters. In mijn vrije tijd ga ik graag mountainbiken in het prachtige heuvelland.

Tot ziens op de praktijk!

BIG-nummer 59915171901

 

 

 

Terug naar overzicht