Coronavirus
Huisartsenpraktijk Maasmedics
Roserije 51 6228DH
Maastricht
Spoed toets 1

Coronavirus

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.


Vaccinatie

Actuele informatie over de boostervaccinatie en de volgorde waarin mensen hiervoor worden opgeroepen kunt u vinden op de website van de rijksoverheidAls u aan de beurt bent voor de boostervaccinatie kunt u hiervoor online een afspraak maken of bellen naar 0800-7070. Ook zijn er op steeds meer locaties mogelijkheden om u te melden voor vaccinatie zonder afspraak.


Quarantaine

Wilt u weten of u in quarantaine moet? Doe bij twijfel de quarantaine check op Rijksoverheid.nl


Heeft u corona en wilt u weten wanneer u uit isolatie mag?

Wanneer iemand uit isolatie mag, hangt af van de klachten en gezondheid. Hierover krijgt u meer informatie van de GGD.


Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test


Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl


Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer


Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.